IT Cinema 3 - шаблон joomla Книги

Dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek.

Üdvözlünk a http://dokumentum-termeszetfilmek.eu/ oldalon. Tudományos ismeretterjesztés, dokumentumfilmek: Az oldal dokumentumfilmeket, természetfilmeket, történelmi, misztikummal,világegyetetemmel dinoszauruszokkal,  ősvilággal természettudományos ismeretterjesztéssel kapcsolatos videókat, filmeket gyűjt. Gyönyörű tájakra kalauzol el minket az oldal, archív fotókkal és csodaszép felvételekkel. Szórakoztató és egyben informatív módon tájékoztat. Hamarosan új ismeretterjesztő filmekkel találkozhatnak a nézők a műsorainkban folyamatosan bővülő kínálattal jelentkezünk. A következő témákat dolgozza fel az oldal: történelmi, dokumentumfilmek, Dinoszauruszok, ősvilág, világűr, világegyetem, ufo, misztikus, természetfilmek,dokumentumfilmek,természetfilmek, tudomány technika, ismeretterjesztő filmek, tudományos filmek,national geographic válogatás,nat geo, spectrum tv, discovery válogatások.

Ragadozók - Gepárd és Leopárd
Ragadozók - Gepárd és Leopárd
Végtelen síkságok szülötte, szélvészként száguldó, villámgyors vadász, a világ leggyorsabb földön járó állata - ez a gepárd. Hihetetlen vágtákra képes izmai, magas, szálas termete ellenére valójában törékeny és sebezhető állat, melynek gyakran elkeseredett küzdelmet kell vívnia a puszta fennmaradásért. Sötét árnyak birodalmának titokzatos, magányos teremtménye, hidegvérű, rugalmas testű, példátlanul hatékony ragadozó - ez a leopárd. Hangtalan és láthatatlan vadász, melynek az egértől a féltonnás jávorantilopig bármilyen állat áldozatu...
Ragadozók - Grizzly a
Ragadozók - Grizzly a "rettentő medve"
Ursus horribilis, a "rettentő medve" - így nevezte el az ember egykor az amerikai kontinens hatalmas ragadozóját. Ha máshonnan nem is, a vadnyugati kalandregényekből mindenki ismeri ezt az óriási medvét, és a hozzá fűződő hátborzongató történeteket. Valójában a grizzly nem más, mint az Európában is élő barnamedve hatalmas termetű, észak-amerikai alfaja, mely nevét a kor előrehaladtával a szürkébe hajló bundájáról kapta.
Ragadozók - A jegesmedve
Ragadozók - A jegesmedve
Kíméletlen, csikorgó fagy, a dermesztően hideg vízben sodródó, vakítóan fehér jégtáblák - ez az északi sarkvidék. Az élet azonban itt is virágzik. A sarkvidék állatai sikerrel szállnak szembe zord hazájuk mostoha körülményeivel. Közülük is kiemelkedik erejével, szépségével és a környezethez való tökéletes alkalmazkodásával egy állat, amely az Északi-sark vitathatatlan jelképévé vált: a jegesmedve.
Ragadozók - Galambászhéja
Ragadozók - Galambászhéja
A világ legismertebb, legnagyobb ragadozói a távoli tájakat lakják. Ám a látszólag kihalt, mesterségesen telepített európai fenyves is naponta lejátszódó drámák színtere. A suttogó fenyőágak között, mintha csak a semmiből bukkanna fel, bármelyik pillanatban megjelenhet egy villámgyors röptű, éles karmú szárnyas ragadozó, hogy kihasználva a váratlan támadás és az elsöprő erő együttes hatását, egy szempillantás alatt maga alá gyűrje gyanútlan áldozatát. Nem menekülhet se fácán, se nyúl, még ha a zsákmány olykor nagyobb is, mint maga a vadás...